Bine ați venit!

Parterista este proiectul creat de noi, Moldovanii, doi tineri născuți după Revoluție care au prins vremurile în care adulții de atunci dădeau năvală dincolo de granițele României să modernizeze țara. Astfel, copilăria noastră a fost plină de păpuși de plastic, mașinuțe de plastic, plușuri și alte obiecte care nu au rezistat în timp, astfel încât să devină parte din zestrea fiecăruia.

Jucăriile de lemn nu erau chiar la îndemâna oricui, iar cei care le dețineau le păstrau ca pe bibelouri. În vitrine, încuiate cu cheia, nu care-cumva să ajungă pe mâna șugubeților.

Ei, iată că 29 de ani mai târziu lucrurile s-au schimbat, iar jucăriile de lemn nu sunt greu de accesat de către copii. Totul e ca părinții să vrea să le ofere micuților o alternativă a jocurilor și dispozitivelor electronice și a produselor confecționate din materiale deloc prietenoase cu mediul.

De aceea, noi ne-am canalizat energia să aducem în fața voastră jucării pe care am fi vrut să le avem și noi în copilărie sau pe care să le oferim acum copiilor noștri. Jocuri trainice, colorate, creative. Jocuri care să dezvolte îndemânarea, gândirea logică, creativitatea, motricitatea.

Astfel, vă prezentăm puzzle-uri din lemn, colorate și felurite, cuburi de construcție sau animăluțe plimbărețe care să le fie micuților parteneri în parc, la promenadele cu părinții, bunicii, unchii și mătușile.

Comenzile se fac online, iar plata se face DOAR online. Astfel, nu acceptăm plata ramburs, ci doar efectuarea transferului bancar.

Eliberăm factură pentru fiecare achiziție pe care o faceți. Așadar, lucrăm cu forme legale.

În cazul în care doriți achiziția unui produs care nu se mai află pe stoc, livrarea lui se va face în maximum 14 zile de la confirmarea noastră că va ajunge la voi. Da, este foarte posibil să ajungă în 3-4 zile, dar e bine să ne luăm o marjă de eroare, o perioadă maximă de livrare, corect?

Livrarea, în București, o efectuăm personal, gratuit, dacă sunteți și voi de acord, bineînțeles. Altfel, apelăm la serviciile poștei, curierilor cu taxele aferente.

error: Content is protected !!